Skip to main content

Bäckenbottenmuskulaturen

VenusEM är en icke-invasiv behandling som använder elektromagnetisk energi för att stärka bäckenbottenmuskulaturen. VenusEM-enheten levererar HIFEM-energi till bäckenbotten muskelvävnaden och stimulerar kraftfulla sammandragningar i en extremt hög hastighet. En enda 30-minuters session av VenusEM inducerar mer än 11 000 sammandragningar. Dessa snabba sammandragningar ökar blodflödet och neuromuskulär kontroll samtidigt som de hjälper bäckenbottenmuskulaturen att återfå sin styrka och funktion.

bäckenbottenmuskulaturen man

VenusEM för män är en revolutionerande, naturlig och smärtfri behandling för att bekämpa problem som urininkontinens, erektil dysfunktion och prematur ejakulation.

Fördelar med VenusEM för män

VenusEM-behandlingar för män har avsevärt förbättrat många individers livskvalitet, självförtroende, sexuella hälsa och sexuella prestationer. Behandlingarna är snabba, icke-kirurgiska och smärtfria och ger män en bekväm lösning på stressiga tillstånd.

Bäckenbottenmuskulaturen stöder blåsan, rektum och prostata. När dessa muskler blir försvagade kan det leda till problem som urininkontinens, erektil dysfunktion och för tidig utlösning. VenusEM är ett utmärkt naturligt alternativ för behandling av dessa förödande problem.

Många män över hela världen har upplevt djupgående mentala och fysiska fördelar av bäckenbottenterapi, inklusive förbättrad självförtroende, minskad stress och ångest, ökad penil styvhet och hårdhet, förbättrad förmåga att få och bibehålla en erektion, ökad tid innan utlösning, förbättrad livskvalitet och förbättrad blåskontroll.

VenusEM för erektil dysfunktion

Bäckenbottenmusklerna är avgörande för att bibehålla erektioner och blodflöde till penis. När man blir upphetsad skickar hjärnan signaler till penis, vilket gör att musklerna och blodkärlen slappnar av och ökar blodflödet. Venerna på utsidan av penisen komprimeras, vilket förhindrar blod från att lämna penis och resulterar i en erektion. En svag bäckenbotten kan inte komprimera venerna för att förhindra utflödet av blod, vilket leder till en oförmåga att bibehålla en erektion

Hur du Förbereder Dig

VenusEM-behandlingar kräver ingen särskild förberedelse. Kom helt enkelt till din tid med bekväma kläder och var redo att koppla av. Under behandlingen kommer en liten enhet att placeras på dina kläder över bäckenområdet. Du kommer att känna en intensiv men bekväm sammandragning av musklerna, men ingen smärta.

Behandlingsprocessen

En VenusEM-behandling varar vanligtvis i 30 minuter. Under den här tiden kommer enheten att leverera elektromagnetiska pulser till bäckenbottenmuskulaturen, vilket stimulerar kraftfulla sammandragningar. Dessa sammandragningar hjälper till att stärka musklerna och förbättra blodflödet till penis, vilket kan förbättra erektionen.

Efter behandlingen

Efter VenusEM-behandlingen kan du återgå till ditt dagliga liv omedelbart. Det finns ingen återhämtningsperiod eller begränsningar för fysisk aktivitet. Det är dock viktigt att du följer behandlingsplanen som rekommenderas av din behandlare för att uppnå optimala resultat.

Slutsats

VenusEM är en icke-invasiv, smärtfri och bekväm behandling för män som lider av urininkontinens, erektil dysfunktion eller för tidig utlösning. Det är också en effektiv behandling för att återfå blåskontroll och självförtroende efter prostatakirurgi. Med VenusEM kan du förbättra din neuromuskulära kontroll, stärka dina bäckenbottenmuskler och förbättra din sexuella hälsa och livskvalitet. Så om du lider av något av dessa problem, överväg att prova VenusEM-behandling för att uppnå långsiktiga och pålitliga resultat.