Skip to main content

Kroppsformings behandling med HIFEM teknologi har blivit populär

Skönhetskliniker runt om i världen under de senaste åren. HIFEM står för High-Intensity Focused Electromagnetic, och teknologin används för att bygga muskler och bränna fett.

Kroppsformings behandling med HIFEM fungerar genom att skicka högintensiva elektromagnetiska vågor genom huden och in i muskelvävnaden. Detta stimulerar muskelkontraktioner som är mycket kraftigare än vad som är möjligt med vanlig träning.

Detta kan ge synliga resultat snabbare än traditionell träning, vilket gör det attraktivt för personer som vill ha snabba förändringar i sina kroppar.

teknologi används också för att minska fett och förbättra muskeltillväxt, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för skönhetskliniker. Många kliniker har börjat erbjuda behandlingen som en del av sina skönhetsbehandlingar.

Resultaten kan vanligtvis ses efter den tredje eller fjärde sessionen. Ytterligare synliga skillnader kan ses 2 till 4 veckor efter den fjärde sessionen och området kommer att fortsätta förbättras under flera veckor.

Den mest populära behandlingsområdet för kroppsformings behandling är magen och på 30 minuter kan du få en plattare, mer platt mage och kanske till och med sexpack abs.

Den andra populära behandlingen är rumpan, som tonar och stramar upp efter första behandlingen och förbättras därefter. Dessutom kan du dra nytta av din session och göra dina armar eller ben inklusive insidan av låren.

Enligt en artikel publicerad av American Society of Plastic Surgeons användes HIFEM teknologi i över 15 000 behandlingar under 2020. Antalet personer som använder behandling för att förbättra sin kropp ökar snabbt och det finns en stark efterfrågan på dessa kroppsformande behandlingar.

HIFEM behandling betraktats som en icke-invasiv kroppsformings behandling, vilket gör det till ett säkrare alternativ för personer som vill undvika kirurgiska ingrepp.

I slutändan visar populariteten hos HIFEM teknologin att det finns en växande efterfrågan på skönhetsbehandlingar som är snabba och effektiva. Tekniken erbjuder en säker och bekväm behandling för personer som vill förbättra sin kropp och självkänsla.

Vi på V Laserklinik erbjuder HIFEM som är en revolutionerande kroppsformningsbehandling som godkänts av FDA för att bränna fett och bygga muskelmassa. Denna helt icke-invasiva behandling bygger muskler och minskar oönskat fett samtidigt genom att använda HIFEM -högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi som riktas genom stora paddlar. Detta stimulerar över maximala muskelkontraktion i dina målinriktade muskelgrupper. Dessa kontraktioner är ofrivilliga och induceras med en hastighet på cirka 50 000 kontraktioner per 30 minuter – det är som att göra 50 000 situps eller knäböj på en halvtimme!

Läs mer här