Skip to main content

Att vara förälder är en balansakt som innebär jonglering av många uppgifter, inklusive blöjbyten, matningar, skolhämtningar, familjetid och arbetet, dejtningskvällar eller tid för dig själv! Men det är en sak i ditt hektiska schema som du inte kan kontrollera – urininkontinens. Det kan vara opraktiskt, pinsamt eller till och med upprörande att lida av urinläckage efter förlossningen eller till och med för män när de åldras.

Men du är inte ensam; urininkontinens är vanligt och orsakas oftast av förlossning, klimakteriet eller åldrande, urinvägsinfektioner, komplikationer med en hysteretomi, förstorad prostata och prostatacancer.

Urininkontinens behandling: VenusEM stolen avger högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi för att inducera tusentals maximala sammandragningar i bäckenbotten, vilket stärker musklerna snabbare och effektivare än frivilliga muskelsammandragningar kan.

Urinläckage

VenusEM är ett icke-kirurgiskt alternativ för behandling av urinläckage och bäckenbottendysfunktion för både män och kvinnor, vilket ger många fördelar såsom att reparera och dra åt bäckenbotten, förbättra sexuell tillfredsställelse och förmågan att uppnå orgasm, förbättring av tillståndet efter en enda session och ingen smärta eller återhämtningstid.

VenusEM är också känt för att förbättra sexuell hälsa för både män och kvinnor genom att stärka bäckenbottenmusklerna, vilket ökar elasticiteten i genitalområdet och ökar muskeltonen och blodflödet. Detta kommer att hjälpa dig att må bättre och din relation kommer att blomstra.

Behandlingen är enkel och smärtfri. Du kommer att sitta på VenusEM stolen i cirka 30 minuter per session, och antalet behandlingar som behövs bestäms vid din konsultation på V laserklinik. Behandlingarna är schemalagda två veckor isär så att du kan fortsätta din livsstil utan avbrott. Efter din session kan du återgå till dina normala aktiviteter utan någon återhämtningstid.

Boka en gratis konsultation på V laserklinik för att lära dig mer om VenusEM behandling och om hur det kan hjälpa dig att återfå kontrollen över din blåsa och din livsstil.

Läs mer om urininkontinens här

 

Urininkontinens - man och kivnna